NISHANE Ambra Calabria - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Ambra Calabria - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Wulong Cha - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 170,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53958
VULONG CHA se otvara citrusnim notama bergamota, narandže i mandarine. Dok mediteranska smokva i mošus predstavljaju osnovu za miris, kineski oolong čaj hipnotizira na izmičući način. - Naziv je iz kineskog jezika što znači oolong čaj - Najsvežiji miris u liniji - Savršen za leto i važi za najjači citrusni miris - Održava vas svežim ceo dan - Može se slojevito nanositi s svim ostalim mirisima kako bi im se dodala svežina - Jedan od bestselera linije od početka. Naročito na tržištima kao što je Japan, Vulong Cha ima veliku potporu obožavatelja.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Smokva, Mošus
Srce (middle note) Oolong čaj, Muškatni oraščić
Glava (top note) Bergamot, Litsea, Mandarina, Pomorandža
Tip mirisa citrusni, zeleni, mošusni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE WULONG CHA Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.