NISHANE Zenne - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Zenne - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hacivat - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53975
HACIVAT je priznanje eleganciji, ljubaznosti, kompetenciji i ljubavi prema umetnosti. Inspirisan tradicionalnim karakterom igre senki, ova eau chypre će vam pomoći da živite u svojim najboljim snovima uz večne iskre svoje radosne strukture sačinjene od stimulativnih nota ananasa i bergamota potpomognutih pravim drvenkastim notama. Uživajte u tome da ste voljeni! - Prikazan kao jedan od najboljih novih lansiranja godine od strane autora parfema tokom Esxence 2017 kada je lansirana i sada je prikazan kao NOVI KRALJ sveta parfema. - Odlična eau chypre koje uvek nema na zalihama u svetu. - Prema povratnim informacijama, za ovaj miris kažu da je NAJPROSLAVLJENIJI I NAJPOZNATIJI parfem u narednim decenijama - Izaziva zavisnost i primetan je. Jednom kada neko nosi Hacivat, on nesumnjivo postaje njihov prepoznatljiv miris. Uprkos vrlo kratkom vremenu nakon njegovog lansiranja, sada je jedan od najprodavanijih u liniji.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Suvo drvo, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Kedar drvo, Jasmin drvo, Pačuli
Glava (top note) Bergamot, Grejp, Ananas
Tip mirisa cipre, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE HACIVAT PARFUM 50ml Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.