NISHANE Hacivat - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hacivat - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Fan Your Flames - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Fan Your Flames - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53968

HUNDRED SILENT WAYS je kreiran kao omaž najomiljenijim parfemima u istoriji parfimerije sa modernom interpretacijom i spojem prijatnih nota. Uz kap, čovek bi osetio da nosi privlačnost svih lepih duša koje su ikada živele na zemlji i ćutke to podelio sa svima na koje naiđe. Spremite se za komplimente. - Jedan od dva nova dodatka (2016) u liniji Extrait de Parfum - Prikazan kao jedno od najboljih novih lansiranja godine - Glavna inspiracija: Rumijev citat - "Zatvorio sam usta i razgovarao s tobom na sto tihih načina" - Odmah je postao BESTSELLER, posebno među ženama mušterijama koje vole cveće poput tuberoze sa slatkom vanilijom. Danas deli najprodavaniji naslov sa HACIVAT-om i ANI-jem. HSW se prodaje više od drugih tradicionalnih najprodavanijih parfema drugih velikih brendova u važnim robnim kućama/parfimerijama širom sveta. - Raslojavanje HSW-a sa HACIVAT-om je takođe jedna od najomiljenijih kombinacija slojeva među ljubiteljima niche parfema i postoji mnogo YouTube recenzija.

Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Sandalovina, Vanila, Vetiver
Srce (middle note) Iris, Gardenija
Glava (top note) Mandarina, Breskva, Tuberoza
Tip mirisa cvetni, mošusni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE HUNDRED SILENT WAYS Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.