NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Papilefiko - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 235,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI68663
Inspirisan je Papilia Efiko-om što na esperantu znači Efekat leptira. Baš kao i efekat leptira – svojstvo haotičnih sistema pomoću kojih male promjene u primarnim uslovima mogu dovesti do velikih i nepredvidivih varijacija u budućem stanju sistema – akcija jednog pojedinca će na kraju uticati na tok cijelog svijeta. Svaka mala preduzeta akcija bi pokrenula druge radnje koje bi bile praćene većim posljedicama. Kroz svoje avanturističke i galvanizovane arome svijeta, ovaj miris ima za cilj da isprovocira i izazove želju za djelovanjem.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Balzamova jela, Mahovina, Stirak
Srce (middle note) Divlji pelin, Jasmin drvo, Lavandin
Glava (top note) Kardamom, Citrusi, Korijander
Tip mirisa balsamicni, cvetni, zacinski
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE Papilefiko 50ml Parfum Unisex Fragrance Parfemska voda 50ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul. Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.