NISHANE Tero - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tero - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Papilefiko - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Papilefiko - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 235,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI68665
Na esperantu znači protok vremena. Zakon fizike implicira da je protok vremena iluzija. Osjećaj za vrijeme meri se nečijim sopstvenim opažanjem trajanja neodređenog i odvijanja događaja. Percipirani vremenski interval između dva uzastopna događaja naziva se percipirano trajanje. Kako se čovječanstvo sada nalazi u istom vremenskom periodu, ovim parfemom posvećenim jedinstvu vremena, želimo da podsjetimo da „svi jednom živimo i moramo da iskoristimo dan“. Carpe diem! Ovaj parfem je posvećen načinu na koji naša perspektiva vremena utiče na način na koji živimo. Dobro sprovedeno upravljanje vremenom može rezultirati pozitivnim ishodima ili rezultirati onim što radimo. Ovim mirisom želimo da predstavimo tok modernih vremena koja su puna inovativnih promjena.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Kašmir drvo, Kedar drvo, Vanila
Srce (middle note) Arapski jasmin absolut, Cvet pomorandže, Praline
Glava (top note) Bergamot, Mandarina, Šafran
Tip mirisa cvetni, gurmanski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE Tempfluo 50ml Parfum Unisex Fragrance Parfemska voda 50ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul. Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.