NISHANE Fan Your Flames - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Fan Your Flames - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Suede Et Safran - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Suede Et Safran - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Patchuli Kozha - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 239,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53964
PACHULI KOZHA je raskošna kompozicija pačulija, kože, crnog bibera i tamjana. Završni potez od meda ne samo da uravnotežuje mešavinu, već i dodaje više požude. Oseti slobodoumnu seksualnost. - Ime je rusko i znači "pačuli i koža" koji su dominantna nota u ovoj kreaciji - Savršeno za ljubitelje jakih parfema. - Naročito, poštovaoci akorda pačulija opisuju ovaj miris kao svoj miris iz snova CVEĆNO AROMATIČNO/DRVENKASTO/KOŽNO GORNJE NOTE zumbul, ylang armoise, kamilica SRČANE NOTE pačuli, crni biber OSNOVNE NOTE koža, med, tamjan
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Med, Tamjan, Koža
Srce (middle note) Crni biber, Pačuli
Glava (top note) Kamilica, Zumbul, Ylang armoise
Tip mirisa aromaticni, cvetni, kožni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE PATCHULI KOZHA Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.