NISHANE Patchuli Kozha - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Patchuli Kozha - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tuberoza - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tuberoza - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Suede Et Safran - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 239,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53963
SUEDE ET SAFRAN daje osećaj prilagođene kožne jakne začinjene šafranom iz Irana i semenom ambrete iz Indije. Elegantna i fascinantna pratnja s potpisom… - Ime je francusko i znači "antilop i šafran" koji su dominantna nota u ovoj kreaciji - Uporan kako bi bio najbolji u ovom popularnom žanru (mešavine kože i šafrana) u niche parfimeriji i već je počeo da se prikazuje kao najbolji u ovom žanru. - Ljubitelji ovog žanra uglavnom kupuju 2-3 bočice ovog mirisa odjednom
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Koža, Mošus
Srce (middle note) Djumbir, Antilop
Glava (top note) Slez mošusni, Šafran
Tip mirisa zacinski, mošusni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE SUEDE ET SAFRAN Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.