NISHANE Kredo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Kredo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tempfluo - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Tero - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
NI68667
Na esperantu znači Zemlja. Čak i sa milijardama planeta tamo negdje, pronalaženje ugljenične kopije Zemlje izgleda malo vjerovatno (barem do danas). Takva planeta bi morala da prođe iste korake u svojoj evoluciji da bi došla do stanja sličnog našem „sada“. Dakle, svi živimo na istom „mjestu“: naša planeta Zemlja i mi sami smo sastavljeni od zemlje na složen, ali jednostavan način. Na mnogo načina smo veoma slični zemlji. Prolazimo kroz cikluse kao ljudska bića, baš kao što Zemlja prolazi kroz cikluse, samo u različitim razmjerama. Zemlja raste i umire, mijenja se i pomjera, grije se i hladi, zemlja proizvodi život i hrani se stvarima koje stvara. Zemlja traži od nas da brinemo o njoj kako bismo na taj način vodili računa o sebi i svojim budućim pokoljenjima, o biljkama, životinjama, vazduhu i vodi. Od nas traži da budemo svjesni da smo dio zemlje koliko i bilo čega drugog i da je zemlja i njena priroda dio svega. Zemlja traži od nas da budemo zadovoljni onako kako je, da budemo zadovoljni sobom i da znamo da će se sve mijenjati i rasti onim tempom i načinom kako treba. Da je ne guramo preko njenih granica, da prirodu ne pretvaramo u nešto što više ne možemo ni nazvati prirodnim. Zemlja traži od nas kao ljudskih bića da je održavamo čistom i zdravom, da mi održavamo sebe čistim i zdravim. Shodno tome, ovaj parfem je posvećen svijetu u kome svi živimo i pozivamo ljude da osjete zemljane arome koje preovlađuju u mirisu.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Drvo hrasta, Vetiver sa Haitija
Srce (middle note) Esencijalna kora cimeta, Pačuli
Glava (top note) Crni biber, Karamela, So, Sečuanski biber
Tip mirisa aromaticni, zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE Tero 50ml Parfum Unisex Fragrance Parfem 50ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul. Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.