Perris Monte Carlo  Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo  Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC37147
Bergamotto Di Calabria sadrži dragoceni materijal nazvan 'Bergamot sponge' (tehnika sunđera). Vađenje se i dalje vrši ručno. Prvo se plod reže na pola, a pulpa se ručno odstrani posebnim zakrivljenim nožem, a zatim se kore kružnim pokretima kompresuju na prirodni sunđer da bi se sakupila esencija. Prikupljena esencija je najosetljivija i najsloženija i podseća na voćnu i cvetnu notu jasmina. Povratak poreklu i tradicionalnim tehnikama za skupljanje najboljih sirovina, obogaćeno kapljicom modernosti, kompozicija koja obuhvata svežinu bergamota, čineći ga, nakon dugog procesa rada, upornim i energičnim.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Perunika, Mošus, Sandalovina, Vetiver sa Haitija
Srce (middle note) Absolute jasmina, Marokanski neroli, Pomorandžin cvet, Voda cveta pomorandže iz Capue
Glava (top note) Spugna Capua bergamot, Roze biber, Timur biber
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC Bergamotto di Calabria 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.