Perris Monte Carlo  Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo  Cedro di Diamante - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC37146
Mandarino Di Sicilia ima tri jedinstvene frakcije esencijalnih ulja; prvo od zelene mandarine, delikatno i isparljivo ulje koje postaje teže u drugom prelazu, a treće esencijalno ulje zaokružuje se žutom mandarinom. Miris plodova su različiti slojevi mirisnih nota proizašlih iz cveta, nota poput lista gorke pomorandže i nerolija, do harmonije geranijuma i zrelosti ambera. Trag mirisa obujmiće sunčane dane sa zracima koji se spuštaju usred polja narandžastih mandarina, plešući uz aromu svežeg voća.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar, Mošus
Srce (middle note) Geranijum, Jasmin drvo, Pomorandžin cvet
Glava (top note) Pomorandža gorka, Zelena mandarina iz Capue, Žuta mandarina
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC Mandarino di Sicilia 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.