Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Rose De Mai - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Rose De Mai - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Jasmin De Pays - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC54731
Jasmin se bere u zoru, cvetovi kao od belog porcelana tada ispunjavaju vazduh opojnom svežinom. Do podneva, iz poslednjih belih latice širi se mirisna toplina nalik cvetu narandže. Noću, sada već požuteli zaboravljeni cvetovi, odišu dubokim animalnim mirisom. Jean-Claude Ellena se poigrao različitim elementima prirode jasmina i dao parfemu poseban ritam.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus
Srce (middle note) Klinčić
Glava (top note) Jasmin drvo
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC JASMIN DE PAYS EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.