Perris Monte Carlo  Santal du Pacifique - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo  Patchouli Nosy Be - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Patchouli Nosy Be - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Rose de Taif ekstrakt - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 285,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC22976
Kod Rose de Taif, parfimeri kuće Perris Monte Carlo su pojačali koncentraciju esencijalnog ulja ruže i apsoluta ruže. Suptilno je dovedena koncentracija limuna i geranijuma. Rezultat podseća na ružičnjak u cvatu sa večno primamljivom aromom.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC ROSE DE TAIF EXTRAIT Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Mart 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi