Perris Monte Carlo  Cacao Azteque - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cacao Azteque - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Rose de Taif ekstrakt - Uniseks parfemski ekstrakt

Perris Monte Carlo Rose de Taif ekstrakt - Uniseks parfemski ekstrakt

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC22989
Naša primamljiva mešavina hipnotička je i misteriozna priča mirisa. Topli, drveni, baršunasti i kremasti aspekti arome zaokružuju se u osećaj topline upotpunjen cvetnim aspektima koji uzdižu misterioznu, slatku i plahovitu stranu.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Drvo za potpalu, Mošus, Pacifička sandalovina
Srce (middle note) Kremasto, Gurjun balzam, Orhideja, Ljubičica
Glava (top note) Šargarepa
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC SANTAL DU PACIFIQUE Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.