Ramon Monegal Cherry Musk - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Cherry Musk - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Umbra - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Umbra - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Agar Musk - Eau de Parfum Unisex Parfum

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 200,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61685
Moj olfaktorni jezik se uglavnom zasniva na esencijama dobijenim iz drveta. Od njih je najrjeđi i najsvječaniji indijski agar - takođe poznat kao oud, po svom arapskom nazivu. Jedinstven, moćan i gotovo magičan miris sa velikom tradicijom u arapskoj kulturi. S obzirom na moju sklonost kulturi Al-Andalusa, odlučio sam da komponujem sopstvenu interpretaciju ovog jedinstvenog sastojka sa zapadnomediteranskim prizvukom koristeći takođe kožu i mošus.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Beli mošus, Vetiver
Srce (middle note) Kedar drvo, Koža, Agar
Glava (top note) Agar drvo, Čempres, Muškatni oraščić
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umjetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspijevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dijela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umjetnici osme umjetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sjećanja.
Ramon Monegal Agar Musk 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.