Ramon Monegal Agar Musk - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Agar Musk - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Impossible Iris - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Umbra - Eau de Parfum Unisex Parfum

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 227,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61679
Sjenka se kreće po zemlji, oživljava zaklonjena od sunca i hvata suštinu različitih mirisnih poruka koje biljke odaju rastući na njoj svojim cvjetovima, plodovima, lišćem, šumom, mahovinama, smolama, korijenjem, kako bi kombinovala kao pravi alhemičar i razvila sopstveni parfem.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Tonka, Vanila
Srce (middle note) Mimoza, Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Limun, Šafran, Ilang-Ilang
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umjetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspijevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dijela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umjetnici osme umjetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sjećanja.
Ramon Monegal Umbra 100ml edp Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.