Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53784
Stefan Humbert Lukas, nadahnut različitim putovanjima na Bliski Istok, izdvojiće Džedu kao jedno od najboljih uspomena. Opčinjen jačinom Sunčeve svetlosti tamo, provešće naredne tri godine kako bi formulisao i izrazio ovu božansku svetlost, sjajnu i dragocenu poput zlata. Kao slikar, želi da svojoj kreaciji da bogatu teksturu i ovde se poigrava sa izuzetnim kvalitetom sastojaka i njihovom visokom koncentracijom kako bi otkrio različite aspekte mirisa. Jedinstven parfem, sjajan poput Sunca po kojem je i dobio ime. Blistavo otvaranje sočnih italijanskih citrusa, slatkoća osmantusa i vanile sa Madagaskara u kontrastu su sa dubokim notama ruske kože i ambera. Ovaj miris pruža uzvišeni osećaj užarene aure svojom velikom a sofisticiranom snagom. Must have za zaljubljenike u orijentalne mirise.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Unisex
Baza (base note) Sibirska perunika, Ruska koža, Vanila sa Madagasara
Srce (middle note) Amber, Koreni irisa, Zemljane note
Glava (top note) Limun, Osmantus, Rimska kamilica
Tip mirisa aromaticni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Soleil De Jeddah 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.