Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 545,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52958
Poggia oličava duh prefinjenog zavođenja, za one koji vole da budu jureni, ali ostaju neuhvatljivi, one koji znaju da su jedinstveni i brzi kao vetar. Ova kreacija se otvara blistavim buketom citrusa, gde odjeke kalabrijskog bergamota miluje mirisni Sorrento limun, dok se snažna jeka sirakuzijske crvene narandže kombinuje sa blistavom slatkoćom žute breskve iz Romanje. Vrtoglavim ubrzanjem glava zaranja u složeno srce, gotovo bezdan emocija vezanih za brzinu. Opori ruzmarin smiruje ubedljivi zagrljaj polinezijskog ilang-ilanga, moćnog afrodizijaka naglašenog šarmom turske ruže i slatkoćom zelene jabuke i marakuje. Inovativna i revolucionarna osnova naglašava celokupnu kreaciju maksimalnom brzinom, ističući aspekte čitave piramide. Umetnička konstrukcija stilskog istraživanja koja ipak poštuje klasične tradicije.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mošus
Srce (middle note) Zelena jabuka, Marakuja voće, Turska ruža
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Sorento limun
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT POGGIA Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.