Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Mirach - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Mirach - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Sirrah - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 455,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT40077
Sirrah je vrlo poznata zvezda u sazvežđu Andromeda čija je kraljevska sudbina da uskoro postane Crveni div. Čarobna zvezda koja se razvija u sopstvenim spiralama vatre, ostajući blistava i u stanju neprekidne mutacije. Ne možemo više govoriti o klasičnoj piramidi u ovom stvaranju, jer se molekuli međusobno jure, prevazilaze se, a zatim blede da bi ponovo bili prevaziđeni, u neprekidnoj igri žmurke. Stvaranje koje će vas uvući u vrtlog, spiralu svežeg plamena zavođenja i blistavih iznenađenja koji jure jedni druge u stalnoj evoluciji.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Breza, Kožasto, Pačuli, Sandalovina, Beli mošus
Srce (middle note) Amber, Kardamom, Osmantus, Kiseonik, Ruža
Glava (top note) Zeleni biber, Marakuja voće, Dunja, Šafran
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT SIRRAH Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.