Tiziana Terenzi Wirtanen - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Wirtanen - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Hale Bopp - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Hale Bopp - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tempel - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT50827
Tempel Comete je kometa koja se kratkog vidi, a pojavljuje se tačno svakih šest godina. Retki i dragoceni japanski đurđevci obuhvataju telo magnolije i hipnotičku snagu narcisa. Srce kraljevskog kambodžanskog oud-a kuca ispod ljiljana, čineći ovaj miris intenzivnim i senzualnim. Kompozicija je zasnovana na raskošnom i intenzivnom sloju oud-a, ovog puta vrlo retkog indijskog oud-a, naglašenog zavodljivom i afrodizijačkom snagom ambera. Tempel je miris kraljevskog i dragocenog karaktera, savršen za istinske poznavače prirodnih, dragocenih ulja, privučenih hipnotičkom lepotom neprocenjivog cveća i zavodljivom snagom ambera.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Đurđevak, Amber
Srce (middle note) Đurđevak, Agar drvo
Glava (top note) Đurđevak
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT TEMPEL Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.