Tiziana Terenzi Borea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Borea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tempel - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tempel - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Wirtanen - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT50829
Virtanenova kometa u sebi ima dodir misterije, jer nikada nije dozvolila da je astronomi dobro pogledaju. Uđite u egzotični svet luksuza i dekadencije svaki put kada se poprskate Tizianom Terenzi Virtanen, blistavim mirisom. Ovaj opojni parfem meša cvetni, drveni i gurmanski sklad za blistavo bogat i sofisticiran eliksir koji nikada nećete želeti oprati sa kože.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Karamela, Mošus, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Crni biber, Jasmin drvo, Agar sa Laosa, Božur
Glava (top note) Bergamot, Ruža
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT WIRTANEN Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.