V Canto Ensis - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Ensis - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Amans - Uniseks esktrakt parfema

V Canto Amans - Uniseks esktrakt parfema

V Canto Cor Gentile - Uniseks esktrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27227

Nježno i delikatno srce koje animira zaljubljenike ispričano je u ovom mirisu iz njegove složene strukture. Prepoznatljiva je sva snaga milovanja, koja se čini nježnom i prijatnom u ovom mirisu zahvaljujući raskošnom buketu cvijeća poput kamelije i karanfila. U međuvremenu je jak i nepomičan poput kamena na kojem je zasnovan hiljadugodišnji dvorac, zahvaljujući dodiru pačulija i drveta. Suptilna ravnoteža između nježnosti i čvrstine, između delikatnosti i karaktera, ovdje je najjača sinteza ovog mirisa, posvećenog onima sa velikim karakterom. Ljudska karakteristika koja je inspirisala ovo stvaranje je "milost" kao stav "srdačnih", predstavljena radosnom eksplozijom bogatog cvijeća, umotanog u pravilan balans začina i šume. Nježan miris za nježne duše.

Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Pačuli, Ruska koža, Šafran, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Kamelija, Karanfil, Cimet, Jasmin drvo, Ljiljan, Lan, Ruža, Pliš, Začini
Glava (top note) Crni biber, Svežina, Bobice kleke, Mirisava smola, Mekani mošus
Tip mirisa cvetni, zacinski
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.

VC COR GENTILE 100ml EDP

Parfemska voda 100ml unisex

Proizvođač: Cereria Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.