V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Cor Gentile - Uniseks esktrakt parfema

V Canto Cor Gentile - Uniseks esktrakt parfema

V Canto Ensis - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27228
Ensis potiče od latinske reči koja znači „mač“, a istovremeno je amblem porodičnog imena Terenzi, mala anegdota za potpis koju su Paolo i Tiziana želeli da proslave u zbirci V Canto - Ter Ensis, jer se porodica ponosi svojim vrlo drevnim i plemenitim poreklom. Iz njihove standardne loze ističu se tri dugačka mača, od kojih tri čine prezime. Mač koji je sudbina dizajnirala da zauvek ujedini dva ljubavnika u njihovom beskrajnom zagrljaju. Tihe i snažne note ovog ekstrakta, naglašene citrusima i kasisom, poduprte crvenim voćem i amberom. Miris sudbine. U ovom stvaranju sva čula su uključena u letenje ka slatkom gnezdu u nama samima.
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Note ambre, Kakao, Perunika, Mošus, Hrastova mahovina, Pačuli, Čelik
Srce (middle note) Đurđevak, Roze biber ekstrahovan ugljen-dioksidom, Ribizla crna, Bugarska ruža, Kardamom, Svež djumbir, Jorgovan, Kiseonik, Sečuanski biber
Glava (top note) Bergamot, Ribizla, Kedar iz Capue, Absolut lišća, Limun, Limeta, Maćuhica, Verbena ekstraktovana ugljen dioksidom
Tip mirisa cvetni, vocni, zeleni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC ENSIS Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Cereria Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.