V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mirabile - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27234

Mirabile’ znači dostojno divljenja jer je čudesno, veličanstveno. Prolazni trenutak, baš onaj momenat koji spaja sve ljepote sveta. Iskra pred predivnim poljupcem i rođenjem te besmrtne i vječne ljubavi. Koji trenutak može biti srećniji i primamljiviji osim onog koji stvara ljubav?! Ovdje je eksplozija radosti pukla silom zrna vanile, pojačavajući rasprskavanje svojih cvjetova, a zatim bačen u akrobatsku ravnotežu nota sastavljenih od ruma i apsolutne ruže. Opijenost koja i dalje odjekuje do večeri dok ste iscrpljeni i srećni zbog ove nevjerovatne radosti življenja. Amajlijski parfem sa opuštajućim svojstvima kao što je ljubav majčinog milovanja. Ima magične moći da spriječi uticaj „zlih duhova“.

Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Pačuli, Absolut vanile, Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Geranijum burbon, Buču lišće, Davana iz Indije, Sambac jasmin, Mleko, Ruža, Ruža absolut, Rum
Glava (top note) Limun, Slad, Nana, Opoponak, Vanila
Tip mirisa aromaticni, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.

VC MIRABILE 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml uniseks

Proizvođac: Tiziana Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.