V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Lucrethia - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mirabile - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27234
Mirabile’ znači dostojno divljenja jer je čudesno, veličanstveno. Prolazni trenutak, baš onaj momenat koji spaja sve lepote sveta. Iskra pred predivnim poljupcem i rođenjem te besmrtne i večne ljubavi. Koji trenutak može biti srećniji i primamljiviji osim onog koji stvara ljubav?! Ovde je eksplozija radosti pukla silom zrna vanile, pojačavajući rasprskavanje svojih cvetova, a zatim bačen u akrobatsku ravnotežu nota sastavljenih od ruma i apsolutne ruže. Opijenost koja i dalje odjekuje do večeri dok ste iscrpljeni i srećni zbog ove neverovatne radosti življenja. Amajlijski parfem sa opuštajućim svojstvima kao što je ljubav majčinog milovanja. Ima magične moći da spreči uticaj „zlih duhova“.
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Pačuli, Absolut vanile, Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Geranijum burbon, Buču lišće, Davana iz Indije, Sambac jasmin, Mleko, Ruža, Ruža absolut, Rum
Glava (top note) Limun, Slad, Nana, Opoponak, Vanila
Tip mirisa aromaticni, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC MIRABILE Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.