V Canto Mirabile - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mirabile - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27232
Mastin je bio kralj i osnivač zamka, silan i veoma snažan, moralno i duhovno. Divlja hrabrost, prepričana čak i u stihu, izražava se u ovom mirisu snažnog i prepoznatljivog karaktera, posvećenom isključivo onima sa takvom dušom. Snažni zagrljaj belog oud-a postaje nežniji u svežem i balzamičnom odjeku prefinjenog drveta kedra i snažnoj mirisnoj noti začina. U ovom bogatom mirisu dragocenog drveća nalazi se velika snaga i ličnost koja svoje emocije može voditi stazama slobode i ponosa. Hrabar izbor za one koji ne žele da se povinuju, već znaju kako da odaberu svoju sudbinu.
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Crno drvo, Drvo za potpalu, Amber sivi, Mošus, Agar, Pacifička sandalovina, Žuti pesak
Srce (middle note) Kedar drvo, Kremasto, Gurjun balzam, Perunika, Jasmin drvo, Cvet pomorandže, Orhideja, Belo drvo, Ljubičica
Glava (top note) Kardamom, Šargarepa, Šafran, Beli agar
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC MASTIN Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021.Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.