Houbigant Quelques Fleurs Royale - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Royale - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs l`Original - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
H23008
Eteričan i uljudan, ovaj mozaični miris prikazuje plišani, ambrozni, nežni cvetni dah dok se stapa sa prirodom. Očaravajuća, blistava esencija bombarduje čulo mirisa mekim, senzualnim, zanosnim cvetovima raspoređenim u besprekorno nijansiranim, skladnim tonalitetima. Medju njegovim zvučnim notama nema nijednog omašaja, postignuta je harmonija u skladnim, dobro temperiranim aranžmanima.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar drvo, Cibet, Perunika, Mošus, Hrastova mahovina, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Đurđevak, Cvet žutilice, Karanfil, Klinčić, Jasmin drvo, Pomorandžin cvet, Ruža, Ljubičica, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot, Galbanum, Limun, Estragon
Tip mirisa cvetni, drvenasti, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić, Jean-Francois Houbigant, objesio je rukom oslikani znak korpe cvijeća iznad svoje male prodavnice u rue du Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi našli naklonost plemistva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korzou da joj da snagu. U proljeće 1815. Napoleon je bio tri mjeseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vrijeme za kupovinu u Houbigantu. Dvije stotine godina kasnije, 1973. Micheal Perris upoznaje poslijednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postala je vlasnica kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi ovaj istorijski brend.
HOU QUELQUES FLEURS L`ORIGINAL Edp 30ml Parfemska voda u spreju 30ml za zene Proizvođac: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi