Houbigant Orangers en Fleurs - Ženska parfemska voda

Houbigant Orangers en Fleurs - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs l`Original - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs l`Original - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Royale - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
H23013
Zavodljiv, opojan miris započinje sa svežim, živopisnim notama crne ribizle i grejpa. Cvetajući, luksuzni cvetni akordi spajaju se sa toplim srce Jasmina Absolut, Ruže Absolut, Violet, Tuberoze Absolut i pčelinjeg voska. Intenzivna, senzualna baza je sačinjena je od dragocene, očaravajuće sandalovine, kedrovine, vanile i mošusa.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar drvo, Mošus, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Pčelinji vosak, Jasmin drvo, Ruža, Ljubičica, Tuberoza
Glava (top note) Crna ribizla, Grejp
Tip mirisa cvetni, puderasti, slatki
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić, Jean-Francois Houbigant, objesio je rukom oslikani znak korpe cvijeća iznad svoje male prodavnice u rue du Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi našli naklonost plemistva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korzou da joj da snagu. U proljeće 1815. Napoleon je bio tri mjeseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vrijeme za kupovinu u Houbigantu. Dvije stotine godina kasnije, 1973. Micheal Perris upoznaje poslijednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postala je vlasnica kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi ovaj istorijski brend.
HOU COLOGNE FLEURS ROYALE EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml za zene Proizvođac: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.