Juliette Has A Gun In The Mood For Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 95,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG45064
Fuzija dve suprotnosti: tople prirodne vanile i sveže morske soli koja prenosi vaniliju u mineralnu dimenziju... Daleko od toga da bude neodoljiva, vanila odjednom postaje... atmosferskija, elegantnija... Izraz senzualne, moćne i slobodne ženstvenosti. Vanilla Vibes, himna avanturi i slobodi.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Braon mošus, Tonka zrno
Glava (top note) Morska so kristali
Tip mirisa amber, sviježi
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG VANILLA VIBES EDP 100 ML Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Novembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.