Juliette Has A Gun Mad Madame - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mad Madame - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Ego Stratis - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Ego Stratis - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lady Vengeance - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 135,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG11819
Parfem sa bogatim i sofisticiranim tragom. Izraz neosporne ženstvenosti, samopouzdanja i božanski senzualnosti. Miris dame za koju umetnost zavođenja nije tajna. On može da miriše...on može da sanja... ali odluka je u njenoj ruci. Veoma elegantna, ali trnovita bugarska ruža udaje se za pačuli i vaniliju kako bi nacrtala finu eleganciju, savremenu i neizbežnu.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Ambroxan
Srce (middle note) Pačuli, Ruža
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG LADY VENGEANCE Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml za zene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.