Juliette Has A Gun Not A Perfume - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Not A Perfume - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lady Vengeance - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lady Vengeance - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mad Madame - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
JHAG11821
Zeleni chypre miris koji se vrti oko metalne ruže oksida, pupoljka crne ribizle apsoluta i drvenkasto-modernog ambroksana. Stabilan, eksplozivan, ne ostavlja nikakve sumnje u svoje namere. Ljuta Madam ima sposobnost da se o njoj priča. I to joj se sviđa.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Pačuli, Tuberoza
Glava (top note) Crna ribizla, Ružin oksid
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG MAD MADAME EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.