Juliette Has A Gun Into The Void - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Into The Void - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun White Spirit - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun White Spirit - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mmmm... - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 135,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG22946
MMMM… Razmišljala sam o ovoj neopisivoj onomatopeji kada sam kreirala miris. Iza tog zvuka, tog žamora, izgovorenog gotovo iznutra, krije se svet skrivenih užitaka koji prevazilaze reči... Gurmanski akord vanile i nerolija. Mirisna slatkoća koja opušta čula i izaziva trenutno zadovoljstvo.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Apsolut, Pačuli
Srce (middle note) Jasmin drvo, Pomorandžin cvet, Tuberoza
Glava (top note) Geranijum, Neroli, Malina
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG MMMM... EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.