Juliette Has A Gun Another Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Another Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mmmm... - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mmmm... - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Into The Void - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 240,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG22950
Miris sa tamnom energijom. Ultra-drvenkasti koktel od gvajak drveta, papirusa, kedra, pačulija,… da spomenemo samo neke. Delimično pomračena, Crna orhideja je još uvek vitalna za ravnotežu. Pomešano sa pasuljem tonke i infuzijom sladića, unosi svu svoju senzualnost u kompoziciju. Parfem koji širi gravitacionu moć, nevidljiv, a opet razarajući.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Ambroxan
Srce (middle note) Crna orhideja, Pačuli
Glava (top note) Kedar, Gajak, Papirus
Tip mirisa cipre, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG INTO THE VOID Edp 75ml Parfemska voda u spreju 75ml unisex Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi