Juliette Has A Gun Oil Fiction - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Oil Fiction - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vengeance Extreme - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vengeance Extreme - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Moon Dance - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 231,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG11836
Mesečev ples se poigrava protivrečnostima, suprotnostima, spajajući ih kako bi stvorio veoma jedinstven miris. Svojim lunarnim izgledom odiše sunčevom toplinom. Dualnost koja postaje posebna, zavodljiva i magnetična. Baš kao što Sunce odgovara Mesecu, flaša Mesečevog plesa (Moon Dance) je replika Oil Fiction-a. Kao elegantan i blistav, blista sa još jednom praskom. Moon Dance potvrđuje svoju posebnost prepričavanjem mirisne priče sa srebrnastim sjajem.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Srce (middle note) Tuberoza
Glava (top note) Ljubičica
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG MOON DANCE EDP 75ml Parfemska voda u spreju 75ml za žene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.