Juliette Has A Gun Moon Dance - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Moon Dance - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Romantina - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Romantina - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vengeance Extreme - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 126,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG11834
Vengeance Extrême je chypre miris koji svoj intenzitet crpi iz neobične doze pačulija, bugarske ruže i vanile. Trag koji sugeriše evidentnu senzualnost, sa žarom provokacije. Ne bi trebalo da ostane u nevinim rukama...
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Bugarska ruža, Pačuli
Glava (top note) Bergamot, Lavanda
Tip mirisa cipre, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG VENGEANCE EXTREME EDP 100 ML Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Decembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. . Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.