Juliette Has A Gun Vengeance Extreme - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vengeance Extreme - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Not A Perfume - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Not A Perfume - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Romantina - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
JHAG11832
Mošusna kompozicija na koju bismo nežno položili buket belog cveća. Romantina je oda bezbrižnosti. Ali kada iznenada otkrije svoju pravu ličnost, on flertuje sa pačulijem, skoro dajući mu prizvuk šipra…
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Pomorandžin cvet, Pačuli
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cvetni, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG ROMANTINA EDP 100 ML Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Novembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.