KAJAL Yasmina by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Yasmina by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Joorie by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Joorie by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Warde by Kajal - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KAJ54460
Warde kuće Kajal je orijentalno cvetni miris za žene, lansiran 2018. godine. Warde je velikodušnost - cvet koji daje; velikodušan kao i svaki cvet. Cveće može biti lepo a Warde je lepota. Cveće nas hrani a Warde je samo postojanje. Cvećem izražavamo emocije a Warde je simbolika. Cveće nam toliko daje a Warde je velikodušnost u mirisu. Warde je odraz lepote obilja, prosperiteta i bogatstva. "Budući da je cveće važan deo naše svakodnevice, želeli smo da miris koji nosi ime Warde igra ovu ulogu. Ako se zagledate oko sebe, uvek ćete videti cveće u ovom ili onom obliku - bilo da je u pitanju umetnost, dizajn štampe, tepih, pribor za jelo, odeća, platno ili zgrada.. lista je beskrajna." Ovaj miris stvoren je uz rad sa poznatim francuskim parfimerom Aliksom Miralom.
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Ženski
Baza (base note) Balzamik, Balzamova jela, Mahovina, Mošus, Agar, Pačuli
Srce (middle note) Cveće, Jasmin drvo, Pomorandža, Ruža, Belo cveće, Ljubičica
Glava (top note) Absint, Ribizla crna, Bor, Pelin divlji
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL Warde by Kajal 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.