KAJAL Warde by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Warde by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Yasmina by Kajal - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KAJ54462
Yasmina kuće Kajal je kožni miris za žene. Cvijet jasmina, kada se drži u ruci, je nježan, delikatan i krhak, ali unutrašnja skrivena tajna ovog cvijeta je njegov miris koji simbolizuje snagu, projekciju i moć. "Moja sjećanja na jasmin iz djetinjstva snažno su povezana sa mojom bakom koja me zove napolje da trčim po bašti u zoru i berem smokve sa drveta ispred naše kuće na selu. Sjećam se trčanja do drveta kroz grmlje kamilice, čička i maslačaka. Penjao bih se na prve grane kako bih došao do mekših, sočnijih smokvi na vrhu pazeći da mi na kožu ne dođe dio bijelog soka sa stabljike ploda. Ali najvažniji dio tek slijedi - nakon što bih napunio posudu sa dovoljno voća bilo je potrebno da otrčim do drveta jasmina i pažljivo uberem nježno cvijeće. Posudu bih napunio jasminom tako da se smokve jedva vide od njega. Miris bi mi ispunio nos a sjećam se da sam čak i sisao presjek stabljike cvijeta kako bih osjetio slatki nektar." - Moe Khalaf, osnivač i kreativni direktor kuće Kajal.
Specifikacija
Pol Ženski
Baza (base note) Pačuli, Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Iris, Jasmin drvo, Koža, Viski
Glava (top note) Kardamom, Ruža, Šafran
Tip mirisa kožni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.

KAJAL Yasmina by Kajal 100ml EDP Parfemska voda 100ml za uniseks

Proizvođač: Kajal

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja.

Sastav: označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.