Montale Roses Musk - Ženska parfemska voda

Montale Roses Musk - Ženska parfemska voda

Montale Gold Flowers - Ženska parfemska voda

Montale Gold Flowers - Ženska parfemska voda

Montale Sweet Flowers - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO37397
Sveet Flowers je sjajan i blistav miris. Senzualni i zarazni miris koji po prvi put kombinuje slatki miris šećerne vune, bergamota i baršunaste bele breskve sa pačulijem, jasminom, tuberozom i vanilom. Zadovoljstvo krivice.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar drvo, Mahovina, Sandalovina, Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Arapski jasmin, Pačuli, Ljubičica, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot, Šećerna vuna, Djumbir, Biber, Bela breskva
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON SWEET FLOWERS 100ML EDP Parfemska voda 100ml za žene Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.