Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Crystal Saffron - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 35,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69315
Inspirisan opojnim mirisom polja tuberoze noću, FRENCH FLOWER je napravljen od prevelike doze tuberoze, organski uzgojene od strane MATIERE PREMIERE na jugu Francuske. Đumbir pojačava njegovu belinu. Ulje lista zelenog čaja i akord zelene kruške naglašavaju njegov biljni karakter.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Zeleni čaj
Srce (middle note) Absolut tuberoze
Glava (top note) Djumbir, Kruška
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere French Flower 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi