Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Santal Austral - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 35,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69312
ENCENS SUAVE je napravljen od somalijske smole tamjana (Somalian Incense Resin), uveličan pomoću Labdanum Absolute Andalusia i Benzoin Absolute Laos. Jedinstvena skladnost sa Coffee Extraction Venezuela i Vanilla Absolute Madagascar unosi toplinu i ovisnost u jezgro tamjana.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Kafa, Vanila
Srce (middle note) Tamjan
Glava (top note) Labdanum
Tip mirisa amber, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Encens Suave 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi