Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Encens Suave - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 32,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69313
RADICAL ROSE sadrži najveću dozu Rose Centifolia Absolute, ekstrahovanu iz cvijeća uzgajanog u organskoj poljoprivredi od strane MATIERE PREMIERE u regionu Gras. Pačuli i bobice bibera naglašavaju svijetlu, začinsku stranu, dok pačuli i Labdanum Absolute ističu tamnu, drvenastu stranu ruže.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Pačuli
Srce (middle note) Centifolia ruža
Glava (top note) Crveni biber u zrnu, Šafran
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Radical Rose 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi