Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere French Flower - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Radical Rose - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Falcon Leather - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 35,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP69314
FALCON LEATHER je inspirisan kožnim rukavicama sokolara, i napravljen je od brezovog katrana (Birch Tar), koji se stotinama godina koristio za štavljenje kože. Njegova moć se otkriva od samog početka zahvaljujući šafranu. Labdanum i benzoin ističu i zrnastu stranu i meku stranu od antilop kože.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin
Srce (middle note) Breza
Glava (top note) Šafran
Tip mirisa amber
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Orelijen Gišar (Aurélien Guichard) je osnivač i parfimer kuće. Radi na relaciji Pariz-Gras (Grasse). On je vrhunski parfimer koji je sarađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Orelijen Gišar proizvodi sopstvene ruže i tuberoze na svojoj organskoj farmi koja se nalazi u regionu Gras.
Matiere Premiere Falcon Leather 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer:DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi