V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Mastin - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Ensis - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Ensis - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Kashimire - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC27230

Nežan zagrljaj dvoje ljubavnika koji grije srce poput velikog kaputa tokom hladnih zimskih noći. Miris koji očarava svojom mirisnom kompozicijom. Nosilac ovog mirisa će ostaviti intenzivan i dubok trag, znak nezaboravnog prisustva. Priča o zavodljivosti i želji, ovaj senzualni i provokativni miris dragocjen je i jedinstven. Ovaj ekstrakt ambera kombinuje svijetu ljubav, ugrijanu i raznježenu notama cvijeta ilang-ilang, uzdignutom na holističkoj sferi balzama Copaibe. Upečatljiv miris poput nevidljivog štita koji može nagovijestiti snažan i beskompromisan karakter njegovog korisnika, dajući snagu i pozitivnu energiju za suočavanje sa "Zmajevima" na koje nailazimo na našem putovanju.

Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Suvo drveće, Labdanum, Mošus, Pačuli, Vanila, Vetiver
Srce (middle note) Geranijum, Perunika, Jasmin drvo, Sandalovina, Vanila, Začini
Glava (top note) Amber, Kašmir, Copaiba balzam, Svežina, Ruža
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.

VC KASHIMIRE 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Cereria Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.