Juliette Has A Gun Sunny Side Up - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Sunny Side Up - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Into The Void - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Into The Void - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Another Oud - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
JHAG26259
Originalno ime za originalni miris. Još jedan Oud (agarsko ulje) sugeriše uranjanje u orijentalni svet, verzija 2.0. Dočarava svu modernost, bujnost, veličanstvenost s kojom se susrećete kada šetate regionom. Miris je duboka drvenkasta kompozicija napravljena oko ultra moderne interpretacije čuvenog sastojka. Misteriozan i originalan miris stvara jedinstven i prepoznatljiv trag.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Ambroxan, Mošus
Srce (middle note) Norlimbanol, Drvo agar
Glava (top note) Bergamot, Malina
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG ANOTHER OUD EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Decembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.