Juliette Has A Gun Moscow Mule - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Moscow Mule - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Another Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Another Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Sunny Side Up - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG33777
Sunny Side Up je blistava kompozicija sandalovine sa prijatnim drvenasto kremastim tragom. „Srećna terapija“, koja će vam osvetliti dan i podići um. Jer svi zaslužujemo malo šetnje po sunčanoj strani!
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Iso E Super, Salicilat
Srce (middle note) Sibirska perunika, Arapski jasmin, Sandalovina
Glava (top note) Jasmin lakton, Sandalovina, Absolut vanile
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG SUNNY SIDE UP EDP 100 ML Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Novembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.