Juliette Has A Gun Vanilla Vibes - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Moscow Mule - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Moscow Mule - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 220,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG37304
Liquid Illusion je poziv za ulazak u trans. U kompoziciji ovog cvetnog i ćilibarskog mirisau igru ulaze dve supstance, iris i heliotropin (jedan od sastojaka takođe prisutan u ekstaziju). Ova dva zajedno deluju kao oslobađajući stimulans koji zagreva vaša čula i čula ljudi oko vas. U potpunoj zakonitosti, Juliette vam daje dobar razlog da postanete zavisni od njene nove kompozicije!
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Cetalox, Tonka zrno
Srce (middle note) Apsoluna perunika, Absolut tuberoze
Glava (top note) Badem
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG LIQUID ILLUSION edp 75ml Parfemska voda 75ml za zene Proizvođac: majiette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.