Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Liquid Illusion - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Sunny Side Up - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Sunny Side Up - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Moscow Mule - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG36343
Mirisni trag Moskovske mazge hipnotiše svoju publiku, kao da poziva sve da podele, uz čašu nečega, bezvremenski trenutak, gde su jezici opušteni, a tela vrela. Okret đumbira za seksi stranu, sok od limuna za udarac! Neograničeno zadovoljstvo koje se konzumira bez umerenosti
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Ambretolid, Ambroxan, Norlimbanol
Srce (middle note) Jabuka, Jasmin drvo
Glava (top note) Bergamot, Djumbir, Limeta
Tip mirisa cvetni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG MOSCOW MULE edp 100ml Parfemska voda 100ml za žene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.