Juliette Has A Gun Romantina - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Romantina - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mad Madame - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Mad Madame - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Not A Perfume - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG11830
Miris napravljen od jednog elementa koji se zove Cetalox. Obično se koristi u parfimeriji kao bazna nota, ovde igra glavnu ulogu... Još jedna prednost ove kompozicije je da je potpuno bez alergena. Rezultat je minimalistički, elegantan, čist. Juliettin kultni miris!
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Cetalox
Srce (middle note) Cetalox
Glava (top note) Cetalox
Tip mirisa mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG NOT A PERFUME edp 50ml Parfemska voda 50ml za zene Proizvođac: septembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.