V Canto Ensis Flocked Glass - Uniseks svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
VC27241
Ensis potiče od latinske reči koja znači „mač“, a istovremeno je amblem porodičnog imena Terenzi, mala anegdota za potpis koju su Paolo i Tiziana želeli da proslave u zbirci V Canto - Ter Ensis, jer se porodica ponosi svojim vrlo drevnim i plemenitim poreklom. Iz njihove standardne loze ističu se tri dugačka mača, od kojih tri čine prezime. Mač koji je sudbina dizajnirala da zauvek ujedini dva ljubavnika u njihovom beskrajnom zagrljaju. Tihe i snažne note ovog ekstrakta, naglašene citrusima i kasisom, poduprte crvenim voćem i amberom. Miris sudbine. U ovom stvaranju sva čula su uključena u letenje ka slatkom gnezdu u nama samima.
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC ENSIS FLOCKED GLASS 250ml CANDLE Parfimisana sveca u staklu 250ml unisex Proizvođač: Cereria Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži