Floris Jermyn Street - Uniseks parfemska voda

Floris Jermyn Street - Uniseks parfemska voda

Floris Chypress - Uniseks toaletna voda

Floris Chypress - Uniseks toaletna voda

Floris Leather Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL49813
Leather Oud je inspirisan novim mirisnim uljima koji su isporučeni kući Floris u malim kožnim futrolama, dodajući njihov miris ukupnoj aromi esencija kada se podigne poklopac. Svežina nove kože upotpunjava i naglašava zadimljene aspekte oud ulja i moderne note ambera upotpunjuju sklad dodajući dubinu drvenoj osnovi. U gornjim notama su bergamot i koža, dok je u srcu parfema miks karanfila, geranijuma, ouda i pačulija. Bazu čine oud, vetiver i drveni amber.
Specifikacija
Brend Floris
Pol Unisex
Baza (base note) Agar, Amber drvenasti, Vetiver
Srce (middle note) Karanfil, Geranijum, Agar, Pačuli
Glava (top note) Bergamot, Koža
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Floris London osnovan je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna kompanija još je u porodičnom vlasništvu i sada je u 8. generaciji kojom upravljaju potomci njenog osnivača, Juana Fameniasa Florisa. Floris London pruža beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji samostalni porodični parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za njeno veličanstvo, Kraljicu Elizabetu, Floris je originalna i autentična kuća mirisa. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i pribor visokog kvaliteta. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i porodičnoj istoriji, ali uvjek otvoren za sadašnjost i budućnost, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitet i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.
FLORIS LEATHER OUD EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml Unisex Proizvođac: Floris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.