Miller Harris Myrica Muse - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Myrica Muse - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Reverie de Bergamote - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Reverie de Bergamote - Uniseks parfemska voda

Miller Harris Sherzo - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MH61573
Intenzivno živahan miris, pun boja, dubine i navale slatkoće, Scherzo hvata mnoštvo cvetova: tamnocrvenu ružu, oblake božura, sunčano žuti narcis i oštar beli pittosporum. Slatkost mandarine je nadoknađena opojnim ljubičastim bogatstvom davane, koja mirisu dodaje notu likera. Baza svetluca oudh-om, zemljanim pačulijem i prstohvatom šećera kako bi se uhvatio osećaj izloga poslastičarnice. Pokrenut 2018. godine, Scherzo je inspirisan odlomkom teksta iz dela "Tender is the Night" F. Skota Ficdžeralda. Ovaj kratki odlomak bio je jedino što je parfimeru Mathieu Nardinu dao kao sažetak za kreiranje mirisa. Dobijeni parfem je postao trenutni klasik i bestseler u našoj kući mirisa Miller Harris.
Specifikacija
Brend Miller Harris
Pol Unisex
Baza (base note) Pačuli, Slatko, Vanila
Srce (middle note) Narcis, Olibanum, Božur, Ruža
Glava (top note) Davana, Mandarine
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Miller Harris je modna britanska parfimerijska kuća, osnovana 2000. godine, sa duhom kreiranja mirisa po mjeri u svom srcu. Brend je posvećen korišćenju prelijepih prirodnih materijala istovremeno pomjerajući kreativne granice. Kada kreiramo mirise, počinjemo od prirode, uokvirujući dragocjene biljke na složene načine i pronalazeći bogatstvo u jednostavnosti. Trudimo se da koristimo prirodne sastojke (koji su svi etički i održivi), a ne sintetičke, koje ćemo koristiti samo tamo gdje nema sirove alternative. Svi naši mirisi su parfemska voda (Eau de Parfum).
MILLER HARRIS SHERZO 50ML EDP Parfemska voda 50 ml za zene Proizvođac: Miller Harris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.